Hytteudlejning

Udlejning af campinghytte i naturskønne omgivelser på Sjælland!

Hos Lægårdens Camping udlejer vi charmerende hytter omgivet af den smukke natur på Sydsjælland. Der er en camping hytter til ethvert behov. Derfor er der også mulighed for at holde en billig, men aktiv familieferie i naturskønne omgivelser. Vores campinghytter er med til at danne rammerne for jeres ferie. De sikrer den gode nattesøvn, som sikrer at hele familien er veludhvilede og klar til nogle dage fyldt med aktiviteter, leg og hygge. 

Hytter til udlejning er for de familier, der gerne vil komme tæt på naturen og samtidighed have en følelse af hjemlig idyl uden at gå på kompromis med komforten. Vores mange hytter på vores campingplads er alt fra små camping hytter til store. Vores campingpriser varierer alt efter størrelse og sæson, men kontakt os allerede i dag for at høre mere om priser på camping hytter!

Når I ikke sover trygt om natten i jeres hytter, så er der om dagen der rig mulighed for leg og sjov ude i naturen samt med mange af de aktiviteter, der afholdes på Lægårdens Camping. Når aftenen titter frem igen, så emmer de oplyste hytter af familiehygge og glæde.

  Campinghytter til en aktiv familieferie

  Hos Lægårdens camping udlejer vi hytter til både den aktive ferie og den luksuriøse ferie. Der er en campinghytte til ethvert behov og pris – derfor tilbyder vi en række forskellige hytter der kan lejes på vores campingplads.

  Vi udlejer således:

  Cykelhytten har 4 sovepladser samt et lille tekøkken med to kogeplader og en mikroovn. Cykelhytten er mindre end campinghytter, men det betyder ikke at der ikke er plads nok. Væggene i hytten er udadgående og giver derved en rummelig effekt. Den er perfekt til den simple ferie, der mest af alt skal nydes udenfor på cykelture eller andre udendørsaktiviteter. Hvis man går efter en billig familieferie, kunne vores lille campinghytte være en idé af vælge!

  Luksushytten giver med sine 5 sovepladser og sit moderne køkken plads til enhver sjæl. Vores luksushytter er campinghytter med lige den mere luksus og rummelighed. Der er et særskilt soveværelse og en stor udendørs terrasse med havemøbler, så vejret kan nydes hvor end man befinder sig på pladsen.

  Vores mobile homes er vores store hytter vi har til leje. De består af to soveværelser, stor stue med spisebord og rummeligt køkken, separat toilet og bad samt en dejlig overdækket terrasse. De er udført i et moderne og nytænkende design, som minder om en miniudgave, at det vi kender hjemmefra.

  Hør mere i dag

  Jeres familie camping eventyr og hytter venter! Find din perfekte campinghytter til jeres behov, og nyd de naturrige omgivelser og sjove aktiviteter! Blandt andet har vi en skøn minizoo med sjove og søde fritgående dyr. De bidrager med liv og skønne dage til en aktiv familieferie.

  Hvis dig og din familie er på udkig efter et feriested, der giver mulighed for udendørsaktiviteter og familieidyl, er Lægårdens Camping det rette sted for jer. Vi er beliggende i det sydlige Sjælland imellem Møn og Køge.

  Vi kan træffes på tlf. 56 71 00 67, hvis du har spørgsmål omkring vores hytteudlejning eller andet.

  Vi ser frem til at høre fra jer.

  Terrasse
  logo, gratis wifi

  Seneste nyt fra vores
  Facebook

  På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

  Kære gæst på Lægårdens Camping

  Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

  Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
  (det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

  Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
  grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

  Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

  Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 18.

  Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

  Nyd nuet :)

  Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
  Pas på jer selv og hinanden.
  Tina & Henrik