Hytteudlejning

Udlejning af campinghytte i naturskønne omgivelser på Sjælland!

Hos Lægårdens Camping udlejer vi charmerende hytter omgivet af den smukke natur på Sydsjælland. Der er en camping hytter til ethvert behov. Derfor er der også mulighed for at holde en billig, men aktiv familieferie i naturskønne omgivelser. Vores campinghytter er med til at danne rammerne for jeres ferie. De sikrer den gode nattesøvn, som sikrer at hele familien er veludhvilede og klar til nogle dage fyldt med aktiviteter, leg og hygge.

Hytter til udlejning er for de familier, der gerne vil komme tæt på naturen og samtidighed have en følelse af hjemlig idyl uden at gå på kompromis med komforten. Vores mange hytter på vores campingplads er alt fra små camping hytter til store. Vores campingpriser varierer alt efter størrelse og sæson, men kontakt os allerede i dag for at høre mere om priser på camping hytter!

Når I ikke sover trygt om natten i jeres hytter, så er der om dagen der rig mulighed for leg og sjov ude i naturen samt med mange af de aktiviteter, der afholdes på Lægårdens Camping. Når aftenen titter frem igen, så emmer de oplyste hytter af familiehygge og glæde.

Vores hytter

Hvis du har egen campingvogn eller telt med indtjek efter kl. 14 og betaling inden kl. 12 og afrejse inden kl. 14.
Hvis du har lejet hytte eller mobilhome indtjek efter kl 15 og afrejse inden kl. 11.

Kontakt os