Om os - Lægårdens camping

Historien om os

Før 1964 blev Lægården drevet som en traditionel landbrugsejendom af Inger og Olaf Olsen, men i år 1964 gik Olaf ud på den lille mark på Vemmetoftevej og klippede kornet ned. Da det var gjort, åbnede han Lægårdens Camping på den lille, forhenværende kornmark.

Dengang kunne der lige præcis klemmes 30 teltpladser ind på marken. Ideen til at grundlægge en campingplads i Spjellerup kom fra den lokale købmand, der vist gerne ville have lidt flere kunder i forretningen. Campingpladsen blev en succes og tiltrak et stigende antal feriegæster. Derfor er den også vokset sig større og større år for år og har fået mange, dejlige aktiviteter og gode faciliteter for hele familien.

I 2001 lavede Inger og Olaf Olsen et generationsskifte til Tina & Henrik Storm, som nu driver Lægårdens Camping sammen med deres 6 børn. Som vi siger i daglig tale: “Det er ikke et job, men en livsstil.”

Vi glæder os til at modtage jer og give gerne en god ferie, weekend eller et par fridage!

Ikke det du ledte efter?

Se vores andre sider her:

logo, gratis wifi

Seneste nyt fra vores
Facebook

På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

Kære gæst på Lægårdens Camping

Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
(det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 18.

Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

Nyd nuet :)

Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
Pas på jer selv og hinanden.
Tina & Henrik