Stor campinghytte

Store hytter til leje

Ønsker I en stor campinghytte med god pladsudnyttelse, kan I vælge en af vores store hytter.

Vores store hytter kan huse op til 5 overnattende fordelt på et soveværelse, en stue og en hems. Hele hytten hænger godt sammen, og ingen plads er spildt.

Det er en oplagt hytte for familien, der ønsker en hyggelig campingferie.

Vores store hytter til leje på Sjælland er 25 m2. Til hytten er der en stor delvist overdækket terrasse med havemøbler, som gør at man kan nyde sommeraftnerne udendørs. Hytterne ligger samtidig tæt på legepladsen, hvilket gør det nemt at sende børnene over at lege uden at man er langt væk fra dem.

De store hytter giver plads til enhver sjæl uafhængigt af:

Hytterne ligger med en god placering for børnefamilien.

De ligger tæt på legepladsen, og fra hemsen på 2 af hytterne kan man se ud til dyrene i folden – lige noget for børnene.

Hytterne er udstyret med en dejlig stor terrasse med havemøbler.

Terrassen er delvist overdækket og kan derfor benyttes i stort set alt slags vejr.

Den store hytte er udstyret med:

Hytten er indrettet således at stuen og spisestuen er i forbindelse med køkkenet. På den måde er alt er samlet i et lys og åbent rum med højt til loftet, og der er plads til hele familien. Spisestuen rummer op til 5 personer, og det er et dejligt lyst opholdsrum med sovesofa og sofabord. I opholdsrummet er der opgang til den store hems med stort vindue.

Medbring selv linned, håndklæder og viskestykker, så fikser vi resten. Ønsker I at leje linned, er der også mulighed for dette. Dog skal det nævnes ved reservationen.

Luksushytte midt i den danske natur

Hos Lægårdens Camping finder du vores luksushytte midt i den skønne danske natur. Vores store hytte til leje ligger på Sjælland, mellem Køge og Møn. Hytten ligger midt i et smukt naturområde, med gåafstand til den flotte danske natur som pryder landskabet. Vi tilbyder attraktive camping priser på udlejning af store hytter. Du har, hos os, mulighed for at tage familien med på en skøn campingferie på Sjælland. Ved at benytte dig af vores store hytter, slipper du samtidig for besværet ved telt. Vores idylliske campingplads byder på mange spændende og skønne familievenlige oplevelser. 

Kontakt os for spørgsmål

Har du spørgsmål til hyttens indretning, eller har du spørgsmål angående vores campinghytte udlejning, så er du selvfølgelig meget velkomne til at kontakte os på telefon: 56 71 00 67. Ønsker du at booke en hytte, kan dette ligeledes gøres pr. Telefon eller online på vores hjemmeside.

Ikke det du ledte efter?

Se vores andre sider her:

logo, gratis wifi

Seneste nyt fra vores
Facebook

På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

Kære gæst på Lægårdens Camping

Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
(det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 18.

Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

Nyd nuet :)

Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
Pas på jer selv og hinanden.
Tina & Henrik