Familieferie og Camping


Den perfekte familieferie

Hos Lægårdens camping kan dig og din familie opleve den dejlige natur på Sydsjælland. Vores campingplads er beliggende mellem Køge og Møn i et område rigt på natur og åben himmel. Vi har et væld af aktiviteter og faciliteter til alle i familien, så I kan få netop den familieferie, I måtte ønske.

 

Servicebygninger

På Lægårdens Camping kan vi tilbyde brug af 2 moderne servicebygninger fra henholdsvis 2003 og 2008/2009. Vores servicebygninger indeholder alt det, der måtte være behov for på en familieferie. I servicebygningerne kan vi således tilbyde dig og din familie:

  • Større og mindre familierum med plads til hele familien
  • Toiletter til alle størrelser
  • Baderum
  • Puslerum
  • Børnetoiletter
  • Handicaprum

 

Køkken

Med frit gasblus, frit varmt vand til opvasken og almindelig ovn kan du og familien få lavet lige den mad, der står på madplanen. Festlokalet er indrettet med et tv, borde og stole, så dig og din familie er velkomne til at nyde jeres veltilberedt middag sammen med fx naboen.

 

Vaskeri

Hos Lægårdens camping ved vi, at børn på udendørs familieferier har en tendens til hurtigt at få jordet deres tøj til.  Det betyder imidlertid ikke, at I behøves at fylde tasken med tøj til flere uger.

I vores vaskeri er der rig mulighed for at få vasket tøjet med 3 maskiner og 2 tørretumbler samt stryge og håndvask af tøj. På vaskemaskinerne er tilsat sæbe, så det skal ikke medbringes. Efter vask og tørring eller en klatvask er der god plads til at lægge dit tøj sammen og få en sludder med de andre gæster på pladsen.

 

Festsal

Hver dag er en fest, og det er det selvfølgelig også på Lægårdens Camping. I vores festsal er der plads til ca. 120 personer, og i lokalet er der borde og stole, god akustik og højt til loftet. Køkken ligger helt op af lokalet. Der er ikke langt til legepladsen, så børn kan få krudtet af og klar til desserten. Bygningen fra 2009 har et dejligt stort indgangsparti med lidt rindende vand, der gør det lidt eksotisk, og højt til loftet.

 

Kontakt

Vil du høre mere om vores campingplads eller mobile home og hvorfor det er oplagt til familieferie, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os pr mail info@laegaardenscamping.dk eller ringe til os på vores telefonnummer 56 71 00 67. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi. Vi hører til i Sydsjælland i Karise nær Køge og Møn.

 

© Lægårdens Camping - WEB: SØGEMEDIER A/S - COOKIES