Bondegårdsferie / For børn

Bondegårdsferie og Mini Zoo for børn og familien

Tag på bondegårdsferie i Lægårdens Mini Zoo - For børn

Når du er på bondegårdsferie hos Lægårdens camping er der aldrig et kedeligt øjeblik. Der er rig mulighed for afslapning, men hvis I er til aktiviteter og sjov i det fri, kan I som familie nyde godt af vores mange faciliteter, i får en mindeværdig oplevelse i naturlige omgivelser på jeres bondegårdsfere på Sjælland.

En af de faciliteter er vores Mini Zoo og Bondegård, der er perfekt for børn eller til en lille familieudflugt, mens i er på bondegårdsferie. Her kan børnene komme tæt på dyrene og få jord under neglene ude i den danske natur.

Vores dyr er venlige, menneske vante, danske bondegårdsdyr, som familien kan komme tæt på og lære mere om. Så hvis I leder efter en natur- og dyrerig måde at holde ferie med børn på, så skal I tage på en bondegårdsferie hos os på Sjælland!

Lam

  Vores dyr - ikke kun for børn

  En tur på bondegårdsferie i Lægårdens Mini Zoo byder på mødet med mange forskellige dyr. Vores skønne dyr er store som små, og de har hver især skønne og sjove personligheder, som vi ved bringer brede smil på vores gæsters læber.

  Her kan I således møde:

  Tag turen forbi de forskellige dyrefolde, for at få det meste ud af jeres bondegårdsferie og mød alle de forskellige dyr. Alle vores dyr lever et dejligt, langt liv. Der er intet som at lære de forskellige dyr at kende under åbne himmelstrøg og solskin.

  Hvis I vil være rigtig populære er der mulighed for at købe foder i vores reception! Så kan I tage runder med at fodre vores dyr, vi lover de bliver glade. Det er en ekstraordinær oplevelse at opleve på din bondegårdsferie. 

  Meningen med vores bondegårdsferie er at byde jer inden for i det liv. Så kom og udforsk vores mini zoo, vi garanterer en god dag fyldt med sjov og søde dyr. Der er plads til alle, voksne som børn. Vi inviterer jer ind i vores mini zoo fyldt med søde dyr der venter på at blive klappet.

  Besøg alle dyrene i vores Mini Zoo snarest muligt

  Hvis I leder efter en dejlig familieferie i det fri med mulighed for sjov på legepladser og sjov med alle vores dyr fra bondegården, så er en bondegårdsferie på Sjælland lige det i søger. I er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 56710067 og høre mere om muligheden om en bondegårdsferie. I er selvfølgelig også altid velkommen til at slå et smut forbi vores campingplads og høre mere. Vi ligger i Karise på Sydsjælland mellem Køge og Møn.

  Vi glæder os til at høre fra jer!

  Ged
  Stor legeplads med hoppeborg

  Legepladsen

  Er du barn eller er du god til at udleve din barnelige sjæl, så er Lægårdens Legeplads lige et sted for dig, der er på bondegårdsferie på Sjælland! Legepladsens faciliteter består af:

  Tag turen forbi de forskellige dyrefolde og mød alle de forskellige dyr. Der er intet som at lære de forskellige dyr at kende under åbne himmelstrøg og solskin. Hvis I vil være rigtig populære er der mulighed for at købe foder i vores reception!

  Alle vores dyr lever et dejligt, langt liv. Meningen med vores bondegårdsferie er at byde jer inden for i det liv.

  Geder

  Geden er blevet holdt som husdyr i Danmark i mange tusinder år, og er faktisk et af de første dyr, som mennesket fik gjort tamt, så geden kunne bruges til forsyning af mælk, ost, kød og skind. Vidste du også at en ged har fire maver og har firkantede aflange øjne som gør at den kan se 340 grader rundt?

  I gedefolden huserer vores 5 hungeder, de får besøg af bukken Henning omkring januar og så håber vi at det vrimler med små dejlige gedekid i sommeren. På din bondegårdsferie kan du komme og se vores 4 hungeder i gedefolden. 

  Der er altid dejligt liv i folden og det er livsbekræftende at stå og se de små geder tumle rundt.

  Der er mulighed for at købe foder i receptionen og dyrene vil elske dig! Book din bondegårdsferie på Sjælland nu! 

  Ged
  Lam

  Får

  Får er dækket af uld, som vi mennesker bruger til meget af vores tøj, især til de kolde måneder. Faktisk stopper deres uld aldrig med at vokse. Vidste du at der i Australien findes der over 132 millioner får? På Færøerne bor der endda flere får end mennesker!

  I de forskellige folde på og omkring Lægårdens Camping går vores godtlænderfår. De får lam i foråret og de nyder livet i foldene. Vi bruger bl.a. Fårene til at græsse vores folde ned. Derfor er de også til tider inde i hundefolden og spiser græs. er resulteret i, at der er kommet søde og dejlige lam her i foråret. I er velkommen til at gå ind i folden til dem, for at få den maksimale oplevelse mens i er på bondegårdsferie. 

  Der er mulighed for at købe foder i receptionen og dyrene vil elske dig 🙂 Book din bondegårdsferie på Sjælland nu! 

  Høns & ænder

  På din bondegårdsferie vil du hurtigt ligge til at hønsene starter deres dag ved solopgang, hanen giver sine omgivelser et godt hyl. Derudover er hønen enorm hurtig! Den kan bevæge sig med op til 15 km/t! Ænder kan ikke finde ud af at svømme baglæns. Men når de er på vand, så har de så vandtætte fjer, at selv når de dykker vil dens dun under forblive tørre.

  Vores høns og ænder er i hønsegården

  I øjeblikket har vi mosskosænder samt en gås Sortnæb.

  Nyd vores søde høns og ænder der er i den store hønsegård. Book din bondegårdsferie på Sjælland nu! 

  Gås
  gris

  Mary & Gerda

  Vi har vores hængebugsvin Mary og Gerda er vores tungeste del af flokken af dyr i vores mini zoo.

  De går sammen i grisefolde og de bliver ikke overanstrengt – de hygger sig gevaldigt! Hængebugsvin er faktisk kendt for at være enormt tamme og kælende grise. Men hvis Mary og Gerda keder sig for meget, kan de godt finde på at lave lidt ballade, mens i er på bondegårdsferie! 

  De kommer først når du kommer ud i folden når du rasler med spanden med foder som du kan købe i receptionen for 10kr.

  Husk altid at det er på eget ansvar at omgås alle vores dyr samt anden færden på Lægårdens Camping

  Vi glæder jer til at byde jer velkommen på vores bondegårdsferie.

  Liva og Dolly

  Udover alle vores bondegårdsdyr, som nyder livet på Lægården Camping, vil I sikkert komme til at møde vores store Broholmer Liva, mens i er på jeres bondegårdsferie, der er med i vores daglige arbejde på Lægårdens Camping, samt vores kat Dolly der også gerne vil nusses.

  Så, hvis familien trænger til at komme ud i nye omgivelser, så kom tæt på naturen, og slå fantasien løs hos Lægårdens Camping i Karise! Vi har åbent året rundt. Vores dyr glæder sig til at hilse på jer.

  Vi ses til en vaske ægte bondegårdsferie på Sjælland – book her!

  hund der kigger i kameraet
  Æsel

  Æsler

  Vores 3 æsler Ingolf, Ælse og Kiks og de er nogle finurlige nogle der til tider kan skryde så det er en lyst.

  De er hos os om sommeren og om vinteren hygger de sig hos Kristina og Thomas de er sådan en slags ”delebørn”

  De går for det meste og græsser på den anden side af vejen.

  logo, gratis wifi

  Seneste nyt fra vores
  Facebook

  På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

  Kære gæst på Lægårdens Camping

  Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

  Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
  (det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

  Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
  grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

  Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

  Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 18.

  Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

  Nyd nuet :)

  Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
  Pas på jer selv og hinanden.
  Tina & Henrik