Bondegårdsferie / For børn

Bondegårdsferie / For børn

Bondegårdsferie og Mini Zoo for børn og familien

Tag på bondegårdsferie i Lægårdens Mini Zoo – For børn

Når du er på bondegårdsferie hos Lægårdens camping er der aldrig et kedeligt øjeblik. Der er rig mulighed for afslapning, men hvis I er til aktiviteter og sjov i det fri, kan I som familie nyde godt af vores mange faciliteter, i får en mindeværdig oplevelse i naturlige omgivelser på jeres bondegårdsfere på Sjælland.

En af de faciliteter er vores Mini Zoo og Bondegård, der er perfekt for børn eller til en lille familieudflugt, mens i er på bondegårdsferie. Her kan børnene komme tæt på dyrene og få jord under neglene ude i den danske natur.

Vores dyr er venlige, menneske vante, danske bondegårdsdyr, som familien kan komme tæt på og lære mere om. Så hvis I leder efter en natur- og dyrerig måde at holde ferie med børn på, så skal I tage på en bondegårdsferie hos os på Sjælland!

Vores dyr – ikke kun for børn

En tur på bondegårdsferie i Lægårdens Mini Zoo byder på mødet med mange forskellige dyr. Vores skønne dyr er store som små, og de har hver især skønne og sjove personligheder, som vi ved bringer brede smil på vores gæsters læber.

Her kan I således møde:

 • Kaniner & marsvin
 • Geder & får
 • Æsler
 • Høns & ænder
 • Hængebugsvin Mary og Gerda
 • Vores hund Liva
 • Vores kat Dolly

Tag turen forbi de forskellige dyrefolde, for at få det meste ud af jeres bondegårdsferie og mød alle de forskellige dyr. Alle vores dyr lever et dejligt, langt liv. Der er intet som at lære de forskellige dyr at kende under åbne himmelstrøg og solskin.

Hvis I vil være rigtig populære er der mulighed for at købe foder i vores reception! Så kan I tage runder med at fodre vores dyr, vi lover de bliver glade. Det er en ekstraordinær oplevelse at opleve på din bondegårdsferie.

Meningen med vores bondegårdsferie er at byde jer inden for i det liv. Så kom og udforsk vores mini zoo, vi garanterer en god dag fyldt med sjov og søde dyr. Der er plads til alle, voksne som børn. Vi inviterer jer ind i vores mini zoo fyldt med søde dyr der venter på at blive klappet.

Besøg alle dyrene i vores Mini Zoo snarest muligt

Hvis I leder efter en dejlig familieferie i det fri med mulighed for sjov på legepladser og sjov med alle vores dyr fra bondegården, så er en bondegårdsferie på Sjælland lige det i søger. I er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 56710067 og høre mere om muligheden om en bondegårdsferie. I er selvfølgelig også altid velkommen til at slå et smut forbi vores campingplads og høre mere. Vi ligger i Karise på Sydsjælland mellem Køge og Møn.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Legepladsen

Er du barn eller er du god til at udleve din barnlige sjæl, så er Lægårdens Legeplads lige et sted for dig, der er på bondegårdsferie på Sjælland! Legepladsens faciliteter består af:

 • 2 store legestativer med meget leg i ☺ både for store og små.
 • 2 hoppepuder
 • Svævebane på 30 m.
 • Stor fodboldbane.
 • Mooncars, 1, 2 og 3 personers, kan lejes på timebasis og så kan der køres ræs på bane bag legepladen
 • Hundelufningsfold, hvor der er god plads til den firbenet kan få krudtet af og møde andre hunde.
 • Dejlig sti til at lufte hunden

Tag turen forbi de forskellige dyrefolde og mød alle de forskellige dyr. Der er intet som at lære de forskellige dyr at kende under åbne himmelstrøg og solskin. Hvis I vil være rigtig populære er der mulighed for at købe foder i vores reception!

Alle vores dyr lever et dejligt, langt liv. Meningen med vores bondegårdsferie er at byde jer inden for i det liv.

Geder

I gedefolden huserer vores 5 hungeder de får besøg af bukken Henning omkring januar og så håber vi at det vrimler med små dejlige gedekid i sommeren.

Der er altid dejligt liv i folden og det er livsbekræftende at stå og se de små geder tumle rundt.

Der er mulighed for at købe foder i receptionen og dyrene vil elske dig!

Får

I de forskellige folde på og omkring Lægårdens Camping går vores godtlænderfår. De får lam i foråret og de nyder livet i foldene. Vi bruger bla. Fårene til at græsse vores folde ned. Derfor er de også til tider inde i hundefolden og spise græs. er resulteret i, at der er kommet søde og dejlige lam her i foråret. I er velkomne til at gå ind i folden til dem.

Der er mulighed for at købe foder i receptionen og dyrene vil elske dig 🙂

Høns & Ænder

Vores høns og ænder er i hønsegården

I øjeblikket har vi mosskosænder samt en gås Sortnæb.

Nyd vores søde høns og ænder der er i den store hønsegård.

Mary & Gerda

Vi har vores hængebugsvin Mary og Gerda, de går sammen i grisefolde og de bliver ikke overanstrenget 😊

De kommer først når du kommer ud i folden når du rasler med spanden med foder som du kan købe i receptionen for 10kr.

Husk altid at det er på eget ansvar at omgås alle vores dyr samt anden færden på Lægårdens Camping

Vi glæder jer til at byde jer velkommen på vores bondegårdsferie.

Liva & Dolly

Udover alle vores bondegårdsdyr, som nyder livet på Lægården Camping, vil I sikkert komme til at møde vores store Broholmer Liva, der er med i vores daglige arbejde på Lægårdens Camping, samt vores kat Dolly der også gerne vil nusses.

Hvis du har egen campingvogn eller telt med indtjek efter kl. 14 og betaling inden kl. 12 og afrejse inden kl. 14.
Hvis du har lejet hytte eller mobilhome indtjek efter kl 15 og afrejse inden kl. 11.

Kontakt os