Camping året rundt i Køge

Camping året rundt i Køge

Familieferie og helårscamping

Nyd en hyggelig og komfortabel familieferie på campingplads midt i naturen hos Lægårdens camping

Hos Lægårdens camping kan dig og din familie opleve den dejlige natur på Sydsjælland. Vores campingplads er beliggende mellem Køge og Møn i et område rigt på natur og åben himmel.

Vi kan imødekomme alle forskellig behov for en god ferie med familien – hvad enten det er en aktiv familieferie fyldt med oplevelser eller en mere afslappende og hyggelig tur.

Vi har en skøn, grøn campingplads, hvor børnene ubekymret kan lege. Vi har også en stor legeplads og klappedyr på campingpladsen.

Hos Lægårdens camping har du både mulighed for at campere eller leje en af vores træhytter eller komfortable mobile homes.
På vores campingplads vil du blive mødt af både unge, som gamle, pensionister og børnefamilier. Hvis I har hund, er I velkomne til at tage den med, da vi har hundegård og hundestier på området.

Skal du på Camping ferie?

Vi har plads til dig og din familie, her hos os på campingpladsen. Vi har en moderne og grøn campingplads, med nye servicebygninger for vores campister. De rummer alt hvad man skal bruge på en camping ferie – toiletter, baderum og og familierum. I en pæn og fin stand. Ring og forhør dig om ledige pladser på 5671 0067.

På Lægårdens Camping kan vi tilbyde brug af 2 moderne servicebygninger fra henholdsvis 2003 og 2008/2009. Vores servicebygninger indeholder alt det, der måtte være behov for på en familieferie. I servicebygningerne kan vi således tilbyde dig og din familie:

  • Større og mindre familierum med plads til hele familien
  • Toiletter til alle størrelser
  • Baderum
  • Puslerum
  • Børnetoiletter
  • Handicaprum

Vælg dit ophold

Stor legeplads, dyr på campingpladsen og hundeluftningsfold

På fællesarealerne har vi på Lægårdens camping, prøvet at imødekomme alle de behov vores gæster har brug for. Vi har således en stor legeplads med hoppepuder, svævebane og fodboldbane. Så der er mange timers leg for familiens børn på vores campingplads.

Derudover har vi ikke bare dyr på campingpladsen, vi har faktisk en minizoo. Her er bl.a. geder, kaniner og høns. De er alle sammen vant til børn. Der er derfor rig mulighed for at klappe og kæle med dyrene for børnene, og et besøg hos os kan således ligestilles med en bondegårdsferie. Se nærmere om vores aktiviteter for børn forneden.

Vi har også sørget for de små firbenede – vi har både en hundeluftningssti samt en fold, eller hundegård, så hundene kan løbe, blive luftet og lege med de andre hunde.

Oplevelses muligheder for hele familien i nærheden af Lægårdens camping

Til tider på en familieferie har man brug for en lille udflugt. Området omkring Lægårdens camping byder på flere interessante ture. For det første er stranden tæt på, og vi kan anbefale Vemmeltofte Strand, Gl. strandskov eller stranden ved Faxe Ladeplads. Alle ligger indenfor en tur i bil på 10 min. Det er nemt.

Er man til museumsbesøg kan vi anbefale Geomuseum Faxe eller Rødvigs Skibsmotormuseum, der begge ligger i nærheden. Særligt populært er koldkrigsmuseet ved Stevnsfort, som byder på et spændende kig ned i bunkeren, der blev opført under den kolde krig og brugt til at overvåge Østersøen.

Med lidt længere køredistance, kan man komme til Møns Klint, Lalandia eller Knuthenborg Safaripark. Super gode en-dags ture, der kan nåes med en god times kørsel hver vej. Vores campingplads er således en god base for familieudflugter til disse større populære steder.

Skal man have lidt lækkert at spise, er der også et udvalg af restauranter i nærheden af Lægårdens campingplads. Særligt populære er Café Frederiks Villa, Rødvig Fiskebutik og restaurant samt Haarlev Kro. De er alle et besøg værd.

Hvis du har egen campingvogn eller telt med indtjek efter kl. 14 og betaling inden kl. 12 og afrejse inden kl. 14.
Hvis du har lejet hytte eller mobilhome indtjek efter kl 15 og afrejse inden kl. 11.

Køkken

Med frit gasblus, frit varmt vand til opvasken og almindelig ovn kan du og familien få lavet lige den mad, der står på madplanen. Festlokalet er indrettet med et tv, borde og stole, så dig og din familie er velkomne til at nyde jeres veltilberedt middag sammen med fx naboen.

Festsal

Hver dag er en fest, og det er det selvfølgelig også på Lægårdens Camping. I vores festsal er der plads til ca. 120 personer, og i lokalet er der borde og stole, god akustik og højt til loftet. Køkken ligger helt op af lokalet. Der er ikke langt til legepladsen, så børn kan få krudtet af og klar til desserten. Bygningen fra 2009 har et dejligt stort indgangsparti med lidt rindende vand, der gør det lidt eksotisk, og højt til loftet.

Vaskeri

Hos Lægårdens camping ved vi, at børn på udendørs familieferier har en tendens til hurtigt at få jordet deres tøj til. Det betyder imidlertid ikke, at I behøves at fylde tasken med tøj til flere uger.

I vores vaskeri er der rig mulighed for at få vasket tøjet med 3 maskiner og 2 tørretumbler samt stryge og håndvask af tøj. På vaskemaskinerne er tilsat sæbe, så det skal ikke medbringes. Efter vask og tørring eller en klatvask er der god plads til at lægge dit tøj sammen og få en sludder med de andre gæster på pladsen.

Kontakt

Vil du høre mere om vores campingplads eller mobile home og hvorfor det er oplagt til familieferie, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os pr mail info@laegaardenscamping.dk eller ringe til os på vores telefonnummer 56 71 00 67.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi. Vi hører til i Sydsjælland i Karise nær Køge og Møn.