Familieferie og Camping

Den perfekte familieferie

Hos Lægårdens camping kan dig og din familie opleve den dejlige natur på Sydsjælland. Vores campingplads er beliggende mellem Køge og Møn i et område rigt på natur og åben himmel. Vi har et væld af aktiviteter og faciliteter til alle i familien, så I kan få netop den familieferie, I måtte ønske.

Servicebygninger

På Lægårdens Camping kan vi tilbyde brug af 2 moderne servicebygninger fra henholdsvis 2003 og 2008/2009. Vores servicebygninger indeholder alt det, der måtte være behov for på en familieferie. I servicebygningerne kan vi således tilbyde dig og din familie:
  • Større og mindre familierum med plads til hele familien
  • Toiletter til alle størrelser
  • Baderum
  • Puslerum
  • Børnetoiletter
  • Handicaprum

Køkken

Med frit gasblus, frit varmt vand til opvasken og almindelig ovn kan du og familien få lavet lige den mad, der står på madplanen. Festlokalet er indrettet med et tv, borde og stole, så dig og din familie er velkomne til at nyde jeres veltilberedt middag sammen med fx naboen.

Vaskeri

Hos Lægårdens camping ved vi, at børn på udendørs familieferier har en tendens til hurtigt at få jordet deres tøj til.  Det betyder imidlertid ikke, at I behøves at fylde tasken med tøj til flere uger.

I vores vaskeri er der rig mulighed for at få vasket tøjet med 3 maskiner og 2 tørretumbler samt stryge og håndvask af tøj. På vaskemaskinerne er tilsat sæbe, så det skal ikke medbringes. Efter vask og tørring eller en klatvask er der god plads til at lægge dit tøj sammen og få en sludder med de andre gæster på pladsen.

Festsal

Hver dag er en fest, og det er det selvfølgelig også på Lægårdens Camping. I vores festsal er der plads til ca. 120 personer, og i lokalet er der borde og stole, god akustik og højt til loftet. Køkken ligger helt op af lokalet. Der er ikke langt til legepladsen, så børn kan få krudtet af og klar til desserten. Bygningen fra 2009 har et dejligt stort indgangsparti med lidt rindende vand, der gør det lidt eksotisk, og højt til loftet.

Kontakt

Vil du høre mere om vores campingplads eller mobile home og hvorfor det er oplagt til familieferie, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os pr mail info@laegaardenscamping.dk eller ringe til os på vores telefonnummer 56 71 00 67.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi. Vi hører til i Sydsjælland i Karise nær Køge og Møn.

  • Hvis du har egen campingvogn eller telt med indtjek efter kl. 14 og betaling inden kl. 12 og afrejse inden kl. 14.
    Hvis du har lejet hytte eller mobilhome indtjek efter kl 15 og afrejse inden kl. 11.

Seneste nyt fra vores
Facebook

På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

Kære gæst på Lægårdens Camping

Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
(det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 20.

Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom ponytrækning. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

Nyd nuet :)

Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
Pas på jer selv og hinanden.
Tina & Henrik