Familieferie og Camping

Nyd en hyggelig og komfortabel familieferie på campingplads midt i naturen hos Lægårdens camping

Hos Lægårdens camping kan dig og din familie opleve den dejlige natur på Sydsjælland. Vores campingplads er beliggende mellem Køge og Møn i et område rigt på natur og åben himmel. 
 
Vi kan imødekomme alle forskellig behov for en god ferie med familien – hvad enten det er en aktiv familieferie fyldt med oplevelser eller en mere afslappende og hyggelig tur.
 
Vi har en skøn, grøn campingplads, hvor børnene ubekymret kan lege. Vi har også en stor legeplads og klappedyr på campingpladsen. 
 
Hos Lægårdens camping har du både mulighed for at campere eller leje en af vores træhytter eller komfortable mobile homes.

På vores campingplads vil du blive mødt af både unge, som gamle, pensionister og børnefamilier. Hvis I har hund, er I velkomne til at tage den med, da vi har hundegård og hundestier på området.

Camping ferie

Vi har plads til dig og din familie, her hos os på campingpladsen. Vi har en moderne og grøn campingplads, med nye servicebygninger for vores campister. De rummer alt hvad man skal bruge på en camping ferie – toiletter, baderum og og familierum. I en pæn og fin stand. Ring og forhør dig om ledige pladser på 5671 0067.   

På Lægårdens Camping kan vi tilbyde brug af 2 moderne servicebygninger fra henholdsvis 2003 og 2008/2009. Vores servicebygninger indeholder alt det, der måtte være behov for på en familieferie. I servicebygningerne kan vi således tilbyde dig og din familie:

  Leje af hytter

  Lille træhytte

  Hytte. sweet
  Vi har hyggelige rummelige træhytter med plads til 2 voksne og 2 børn. Sovepladserne er fordelt på 2 overkøjer samt en  dobbelt sove sofa. Hytterne er indrettet for at skabe mest mulig rummelighed for vores gæster. 
   
  Hytterne har alt det udstyr man har brug for til en familieferie – spisebord med plads til fire, køkken med to kogeplader samt udendørs, overdækket terrasse. 
   
  De små træhytter er for den lidt mindre familie med 1-2 børn, der skal holde en ferie hvor børnene er ude at lege på legepladsen eller se dyrene, eller hvor man er rundt i nærområdet og opleve de mange tilbud som det rummer. 

  Stor træhytte

  Hytte
  De store træhytter har samme gode faciliteter til en familieferie som de mindre hytter – dvs. rummelig indretning spisebord med plads til 6, køkken med 2 kogeplader og terrasse. 
   
  I modsætning til de mindre hytter, har de lidt større hytter et separat soveværelse, og heri er senge og hemse til at sove i. Her er bestik og service til 6 gæster.
   
  De store træhytter ligger meget tæt på legepladsen, og der er derfor nemt for børnene at løbe over og lege selv. 

  Mobile homes

  Lille køkken alrum
  Vores mobile home mulighed kommer i  tre forskellige størrelser. Alle mobile homes har meget komfort og luksus, og er indrettet ligesom et hus. De har separat toilet og bad, samt køkken med med gode faciliteter, såsom ovn og mikroovn, der giver muligheder for at lave lækker mad. 
   
  Ligesom de store træhytter ligger mobile homes tæt på legepladsen. Mobile homes er for familier der gerne vil opleve camping livet, naturen, og den lette frie stemning en campingferie kan byde på – men samtidig ønsker top komfort på ferien. 
   
  I mobile homes er der plads til det liv, man kender hjemme, men hér kan børnene løbe ud og lege på legepladsen eller hos dyrene, uden at man skal bekymre sig om veje og biler. 

  Priser for familieferie og camping

  Vi tilbyder fair priser på campingferie for familien. Vi ønsker i skal have en super god oplevelse til en pris som alle kan betale. Vores priser afhænger naturligvis af om du har lyst til at bo som campist, i træhytte eller i mobile home, og hvor lang tid du ønsker ferie.

  Vi har sørget for, at du og familien kan få en god ferie i Danmark – med den smukke natur og gode faciliteter på campingpladsen, er der kun tilbage at booke jeres ophold.

  Klik forneden og se priser og booking muligheder.

  Det praktiske - service & dyner

  Ligegyldigt om du lejer en lille træhytte, stor træhytte eller et mobile home – er alle inklusiv service og bestik til det maksimale antal gæster den specifikke hytte er ment til. 

  De små træhytter kan rumme op til 4 gæster, og de andre lejemål rummer op til 6 personer. Ligeledes inkluderer lejemålene dyner, puder og sengebetræk. 

  Vi har derfor alt du skal bruge på familieferien – det eneste du skal huske er håndklæder, viskestykker og evt. sengelinned. Man kan dog leje sengelinned hos os, vi skal bare vide det når du reservere ferien.

  Dyner og puder
   Sengetøj 
   Bestik, tallerkener og glas
   Gryder, pande og køkkenudstyr
   
  + Sengelinned kan bestilles 
  Madvarer
  Drikkevarer
   Frisk morgenbrød
   Is
   Grill tilbehør
  Fastfood – salg af burgere, pommes frites f.eks. 

  Indkøbsmuligheder på campingpladsen

  Mangler du at købe købe mad eller andre småting – har vi på campingpladsen vores egen butik kaldet ‘shoppen’. I shoppen er der grundlæggende alt hvad du skal bruge på en camping familieferie – madvarer såsom kød, frugt/ grønt og kolonial. 

  Derudover har vi is til en varm eftermiddag og vi har friskbagt brød hele døgnet rundt. Så det er muligt at hente frisk morgenbrød til morgenkaffen.  

  Vi har gjort en stor dyd ud af at holde priserne i shoppen på niveau med andre dagligvare forhandlere. Så du er ikke nødsaget til at køre i et supermarked for at hente købe al maden til ferien, du kan bare hente det i shoppen til samme pris. Det er meget tættere på.

  Det praktiske - service & dyner

  Ligegyldigt om du lejer en lille træhytte, stor træhytte eller et mobile home – er alle inklusiv service og bestik til det maksimale antal gæster den specifikke hytte er ment til. 

  De små træhytter kan rumme op til 4 gæster, og de andre lejemål rummer op til 6 personer. Ligeledes inkluderer lejemålene dyner, puder og sengebetræk. 

  Vi har derfor alt du skal bruge på familieferien – det eneste du skal huske er håndklæder, viskestykker og evt. sengelinned. Man kan dog leje sengelinned hos os, vi skal bare vide det når du reservere ferien.

  Stor legeplads, dyr på campingpladsen og hundeluftningsfold

  På fællesarealerne har vi på Lægårdens camping, prøvet at imødekomme alle de behov vores gæster har brug for. Vi har således en stor legeplads med hoppepuder, svævebane og fodboldbane. Så der er mange timers leg for familiens børn på vores campingplads. 
   
  Derudover har vi ikke bare dyr på campingpladsen, vi har faktisk en minizoo. Her er bl.a. geder, kaniner og høns. De er alle sammen vant til børn. Der er derfor rig mulighed for at klappe og kæle med dyrene for børnene, og et besøg hos os kan således ligestilles med en bondegårdsferie. Se nærmere om vores aktiviteter for børn forneden.

  Vi har også sørget for de små firbenede – vi har både en hundeluftningssti samt en fold, eller hundegård, så hundene kan løbe, blive luftet og lege med de andre hunde. 

  Oplevelses muligheder for hele familien i nærheden af Lægårdens camping

  Til tider på en familieferie har man brug for en lille udflugt. Området omkring Lægårdens camping byder på flere interessante ture. For det første er stranden tæt på, og vi kan anbefale Vemmeltofte Strand, Gl. strandskov eller stranden ved Faxe Ladeplads. Alle ligger indenfor en tur i bil på 10 min. Det er nemt. 
   
  Er man til museumsbesøg kan vi anbefale Geomuseum Faxe eller Rødvigs Skibsmotormuseum, der begge ligger i nærheden. Særligt populært er koldkrigsmuseet ved Stevnsfort, som byder på et spændende kig ned i bunkeren, der blev opført under den kolde krig og brugt til at overvåge Østersøen. 
   
  Med lidt længere køredistance, kan man komme til Møns Klint, Lalandia eller Knuthenborg Safaripark. Super gode en-dags ture, der kan nåes med en god times kørsel hver vej. Vores campingplads er således en god base for familieudflugter til disse større populære steder. 
   
  Skal man have lidt lækkert at spise, er der også et udvalg af restauranter i nærheden af Lægårdens campingplads. Særligt populære er Café Frederiks Villa, Rødvig Fiskebutik og restaurant samt Haarlev Kro. De er alle et besøg værd.

  Køkken

  Med frit gasblus, frit varmt vand til opvasken og almindelig ovn kan du og familien få lavet lige den mad, der står på madplanen. Festlokalet er indrettet med et tv, borde og stole, så dig og din familie er velkomne til at nyde jeres veltilberedt middag sammen med fx naboen.

  Vaskeri

  Hos Lægårdens camping ved vi, at børn på udendørs familieferier har en tendens til hurtigt at få jordet deres tøj til.  Det betyder imidlertid ikke, at I behøves at fylde tasken med tøj til flere uger.

  I vores vaskeri er der rig mulighed for at få vasket tøjet med 3 maskiner og 2 tørretumbler samt stryge og håndvask af tøj. På vaskemaskinerne er tilsat sæbe, så det skal ikke medbringes. Efter vask og tørring eller en klatvask er der god plads til at lægge dit tøj sammen og få en sludder med de andre gæster på pladsen.

  Festsal

  Hver dag er en fest, og det er det selvfølgelig også på Lægårdens Camping. I vores festsal er der plads til ca. 120 personer, og i lokalet er der borde og stole, god akustik og højt til loftet. Køkken ligger helt op af lokalet. Der er ikke langt til legepladsen, så børn kan få krudtet af og klar til desserten. Bygningen fra 2009 har et dejligt stort indgangsparti med lidt rindende vand, der gør det lidt eksotisk, og højt til loftet.

  Kontakt

  Vil du høre mere om vores campingplads eller mobile home og hvorfor det er oplagt til familieferie, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os pr mail info@laegaardenscamping.dk eller ringe til os på vores telefonnummer 56 71 00 67.

  Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi. Vi hører til i Sydsjælland i Karise nær Køge og Møn.

  logo, gratis wifi

  Seneste nyt fra vores
  Facebook

  På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

  Kære gæst på Lægårdens Camping

  Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

  Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
  (det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

  Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
  grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

  Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

  Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 18.

  Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

  Nyd nuet :)

  Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
  Pas på jer selv og hinanden.
  Tina & Henrik