Oversigt over aktiviteter hos Lægårdens Camping

Hos Lægårdens camping kan dig og din familie opleve den dejlige natur på Sydsjælland. Vores campingplads er beliggende mellem Køge og Møn i et område rigt på natur og åben himmel. Vi har et væld af aktiviteter og faciliteter til alle i familien, så I kan få netop den familieferie, I måtte ønske.

I blandt vores aktiviteter afholder vi blandt andet en Krea aktivitet for børn. Vi har aktiviteter for alle aldre og håber I vil deltage. Hos Lægårdens Camping ønsker vi, at en campingferie skal være inkluderende for hele familien. Hos os kan I få en aktiv ferie med børn, på en afslappende facon.

Udover de aktiviteter, vi selv afholder på campingpladsen, som du kan se her på siden, så er der mange andre spændende ting at bruge ferien på. Da campingpladsen ligger midt i den smukke danske natur på Sydsjælland, er der rig mulighed for at gå på opdagelse her og se hvad Karise, samt de omkringliggende byer har at byde på. Er man ankommet i bil eller er frisk på en gå- eller cykeltur kan man med fordel besøge Faxe, Kalvehave eller Møn være turen værd. Også her er der smukke naturområder og mange fine ting at opleve. På Møn kan man blandt andet opleve kalkklinter, sandstrande og markedsbyer, som er med til at fuldende en aktiv ferie med børn. Der er også mange andre spændende aktiviteter på Sjælland, som man kan se i sin ferie, hvis man ønsker skønne familieoplevelser.

Ferie aktiviteter

Ønsker I at blive på campingpladsen er der blandt andet mulighed for at leje en mooncar i receptionen. Ønsker man at komme tættere på campingpladsens dyr kan man købe foder til dyrene i receptionen, som man kan fodre til dyrene. Vi har legepladser samt grønne arealer på campingpladsen, som man kan benytte til leg og aktiviteter.

Camping er en mulighed for at afholde en billig og aktiv ferie med børn. En ferie for børn skal gerne være med plads til leg og sjov, hvorfor Lægårdens Campingplads ønsker at imødekomme børnene i øjenhøjde med vores aktiviteter.

Nuværende begivenheder

Mooncar

Kan lejes i receptionen – Gratis

Foder til dyrene

Foder til dyrene kan købes i receptionen 10 kr. pr spand. Alle dyr kan spise det og de elsker hvis du kommer forbi. Når du nusser med kaniner og marsvin er det vigtigt, at du er forsigtig og sidder ned på jorden med dyrene. Hvis du er i tvivl invitere dine forældre med de vil elske det 🙂

Hvis du har egen campingvogn eller telt med indtjek efter kl. 14 og betaling inden kl. 12 og afrejse inden kl. 14.
Hvis du har lejet hytte eller mobilhome indtjek efter kl 15 og afrejse inden kl. 11.

Kontakt os