Lille campinghytte

Lille campinghytte

Lille campinghytte på Sjælland

Den lille campinghytte er for dig, der bruger dine vågne timer udenfor og blot har brug for et sted at sove.

Hytten er indrettet som ét stort rum med god pladsudnyttelse. Der er plads til 2 voksne og 2 børn fordelt på 2 overkøjer og en dobbelt sovesofa.

Der er spisebord med plads til 4 personer og minikøkken med 2 kogeplader og en mikroovn. Der er plads til at lave basale retter og få en god nats søvn. Derudover har den lille campinghytte en smal terrasse, som er overdækket af taget, hvor man kan side og nyde ferien, vejret og en god kop kaffe eller lignende.

Altså er denne campinghytte på Sjælland et fremragende bud på en oplevelsesrig familieferie.

Campinghytten, der skal opleves

Den lille campinghytte er et specielt rum at komme ind i. Rummet har udadgående vægge, der giver en god, stor og rummelig effekt. Dette er med til, at få den ellers lille hytte, til at virke større og mere rummelig af være i. Hyttens fire vægge er udstyret med vinduer i forskellige størrelser, der giver et lyst rum med meget lysindfald. På den måde synes og føles hytten på mange måder større og mere rummelig, end den i virkeligheden er, hvis man kigger på antallet af kvadratmeter.

Hytten har en god beliggenhed på campingpladsen med kort afstand til servicebygningen med både toilet og bad. Derudover er der også kort gåafstand til campingpladsens legeplads. Legepladsen kan ses fra hytten, og børnene kan nemt sendes på legepladsen, mens du kan holde øje med dem fra hytten. Altså har den lille campinghytte en ideel placering, som byder på mange muligheder.

Af udendørsarealer har hytten en dejlig overdækket terrasse med havemøbler. Her kan man sidde og nyde de tidlige morgentimer med sin morgenkaffe eller blot slappe af, spille spil og nyde sin ferie på Sjælland.

Det eneste, du skal medbringe, er linned, håndklæder og viskestykker. Resten fikser vi for dig.

Der er mulighed for at leje sengelinned, men det skal dog nævnes ved reservationen. Så sørger vi for at have det klar til dig, til når du ankommer.

Book din lille campinghytte på Sjælland

Camping kan byde på mange spændende og skønne familievenlige oplevelser. Med denne lille campinghytte på Sjælland får I en god base med alt det essentielle. Derudover er der i det skønne nærområde god mulighed for, at udnytte naturen og de omkringliggende faciliteter på campingpladsen.

Med en campinghytte på Sjælland, som denne, har I mulighed for at sove trygt og varmt, hvis I gerne vil undgå et telt eller lignende. Samtidig giver det nem anledning til at lave lækker mad.

Med en hyggelig lille campinghytte på Sjælland har I givet jer selv nogle gode og familievenlige rammer til jeres campingferie. Med vores bondegårdsdyr etc. er vi sikre på, at I vil nyde jeres ophold.

Book jeres campinghytte på Sjælland allerede nu – så er I klar til næste ferie.

Ikke det du ledte efter?

Hvis du har egen campingvogn eller telt med indtjek efter kl. 14 og betaling inden kl. 12 og afrejse inden kl. 14.
Hvis du har lejet hytte eller mobilhome indtjek efter kl 15 og afrejse inden kl. 11.

Kontakt os