Lille campinghytte

Lille campinghytte på Sjælland

Den lille campinghytte er for dig, der bruger dine vågne timer udenfor og blot har brug for et sted at sove.

Hytten er indrettet som ét stort rum med god pladsudnyttelse. Der er plads til 2 voksne og 2 børn fordelt på 2 overkøjer og en dobbelt sovesofa.

Der er spisebord med plads til 4 personer og minikøkken med 2 kogeplader og en mikroovn. Der er plads til at lave basale retter og få en god nats søvn. Derudover har den lille campinghytte en smal terrasse, som er overdækket af taget, hvor man kan side og nyde ferien, vejret og en god kop kaffe eller lignende. 

Altså er denne campinghytte på Sjælland et fremragende bud på en oplevelsesrig familieferie. 

Campinghytten, der skal opleves

Den lille campinghytte er et specielt rum at komme ind i. Rummet har udadgående vægge, der giver en god, stor og rummelig effekt. Dette er med til, at få den ellers lille hytte, til at virke større og mere rummelig af være i. Hyttens fire vægge er udstyret med vinduer i forskellige størrelser, der giver et lyst rum med meget lysindfald. På den måde synes og føles hytten på mange måder større og mere rummelig, end den i virkeligheden er, hvis man kigger på antallet af kvadratmeter.

Hytten har en god beliggenhed på campingpladsen med kort afstand til servicebygningen med både toilet og bad. Derudover er der også kort gåafstand til campingpladsens legeplads. Legepladsen kan ses fra hytten, og børnene kan nemt sendes på legepladsen, mens du kan holde øje med dem fra hytten. Altså har den lille campinghytte en ideel placering, som byder på mange muligheder.

Af udendørsarealer har hytten en dejlig overdækket terrasse med havemøbler. Her kan man sidde og nyde de tidlige morgentimer med sin morgenkaffe eller blot slappe af, spille spil og nyde sin ferie på Sjælland.

Det eneste, du skal medbringe, er linned, håndklæder og viskestykker. Resten fikser vi for dig.

Der er mulighed for at leje sengelinned, men det skal dog nævnes ved reservationen. Så sørger vi for at have det klar til dig, til når du ankommer.

Indendørs i en hytte
Indendørs i en hytte. yes

Campinghytte hos Lægårdens Camping

Hos Lægårdens Camping kan du få en billig ferie i flotte omgivelser på Sjælland. Den lille hytte er et godt bud på en budgetvenlig måde, at holde ferie på. Campinghytterne på Sjælland er billige og ikke mindst hyggelige at være i. Udover den lille hytte, er der mange andre spændende faciliteter på campingpladsen, som giver rig mulighed for nogle skønne ferieoplevelser. 

Hytten ligger midt i et smukt natur område med gåafstand til den flotte danske natur, som pryder området nede omkring Karise ved Faxe på Sydsjælland. 

Udover den skønne natur og hytten i sig selv, har vi bondegårdsdyr, som er til mange børns store begejstring. Man er velkommen til at klappe dyrene og man har også mulighed for at købe en spand foder, som man kan give til dyrene, hvis man lyster.

Hvis du har nogle uafklarede spørgsmål angående vores campinghytte på Sjælland, så er du velkommen til at kontakte os. Så skal vi nok få afklaret eventuelle spørgsmål du måtte have. 

Campingpriser

Hos Lægårdens Camping på Sjælland har du mulighed for at tage familien med på billig campingferie på Sjælland. Få fornuftige og konkurrencedygtige campingpriser på en lille campinghytte hos Lægårdens Camping. Med i prisen får du en hytte, som er fuldt udstyret med service. Derudover er der kort til toiletbygningen. 

Du har mulighed for at ankomme fra kl. 15.00 og afrejsen skal ske inden kl. 11.00 på afrejsedagen. 

Book din lille campinghytte på Sjælland

Camping kan byde på mange spændende og skønne familievenlige oplevelser. Med denne lille campinghytte på Sjælland får I en god base med alt det essentielle. Derudover er der i det skønne nærområde god mulighed for, at udnytte naturen og de omkringliggende faciliteter på campingpladsen. 

Med en campinghytte på Sjælland, som denne, har I mulighed for at sove trygt og varmt, hvis I gerne vil undgå et telt eller lignende. Samtidig giver det nem anledning til at lave lækker mad.

Med en hyggelig lille campinghytte på Sjælland har I givet jer selv nogle gode og familievenlige rammer til jeres campingferie. Med vores bondegårdsdyr etc. er vi sikre på, at I vil nyde jeres ophold. 

Book jeres campinghytte på Sjælland allerede nu – så er I klar til næste ferie. 

Ikke det du ledte efter?

Se vores andre sider her:

logo, gratis wifi

Seneste nyt fra vores
Facebook

På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

Kære gæst på Lægårdens Camping

Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
(det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 18.

Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

Nyd nuet :)

Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
Pas på jer selv og hinanden.
Tina & Henrik