Lille campinghytte

Den lille campinghytte

Den lille campinghytte er for dig, der bruger dine vågne timer udenfor og blot har brug for et sted at sove.

Hytten er indrettet som ét stort rum med god pladsudnyttelse. Der er plads til 2 voksne og 2 børn fordelt på 2 overkøjer og en dobbelt sovesofa.

Der er spisebord med plads til 4 personer og minikøkken med 2 kogeplader og en mikroovn. Der er plads til at lave basale retter og få en god nats søvn.

Hytten der skal opleves

Den lille campinghytte er et specielt rum at komme ind i. Rummet har udadgående vægge, der giver en god, stor og rummelig effekt. Hyttens fire vægge er udstyret med vinduer i forskellige størrelser, der giver et lyst rum med meget lysindfald. På den måde synes og føles hytten på mange måder større og mere rummelig, end den i virkeligheden er i kvadratmeter.

Hytten har en god beliggenhed med kort afstand til både servicebygning med toilet og bad og til legeplads. Legepladsen kan ses fra hytten, og børnene kan nemt sendes på legepladsen, mens du kan holde øje med dem fra hytten.

Af udendørsarealer har hytten en dejlig overdækket terrasse med havemøbler.

Det eneste, du skal medbringe, er linned, håndklæder og viskestykker. Resten fikser vi.

Der er mulighed for at leje sengelinned, men det skal dog nævnes ved reservationen.

Indendørs i en hytte
Indendørs i en hytte
logo, gratis wifi

Seneste nyt fra vores
Facebook

På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

Kære gæst på Lægårdens Camping

Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
(det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 18.

Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

Nyd nuet :)

Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
Pas på jer selv og hinanden.
Tina & Henrik