Hytteudlejning


Hos Lægårdens Camping udlejer vi charmerende træhytter omgivet af den smukke natur på Sydsjælland. Hytteudlejningen er for de familier, der gerne vil komme tæt på naturen og samtidighed have en følelse af hjemlig idyl uden at gå på kompromis med komforten. Om dagen er der rig mulighed for leg og sjov ude i naturen samt med mange af de aktiviteter, der afholdes på Lægårdens camping. Om aftenen emmer de oplyste træhytter af familiehygge og glæde.

 

Udlejning af hytter til enhver ferie

Hos Lægårdens camping udlejer vi hytter til både den aktive ferie og den luksuriøse ferie. Vi udlejer således:

Cykelhytten har 4 sovepladser samt et lille tekøkken med to kogeplader og en mikroovn. Den er perfekt til den simple ferie, der mest af alt skal nydes udenfor på cykelture eller andre udendørsaktiviteter. 

Luksushytten giver med sine 6 sovepladser og sit moderne køkken plads til enhver sjæl. Der er et særskilt soveværelse og en stor udendørs terrasse.

Begge hytter ligger tæt på legepladsen og servicebygningen.

 

Hør mere i dag

Hvis dig og din familie er på udkig efter et feriested, der giver mulighed for udendørsaktiviteter og familieidyl, er Lægårdens Camping det rette sted for os. Vi er beliggende i det sydlige Sjælland imellem Møn og Køge. Vi kan træffes på tlf. 56 71 00 67, hvis du har spørgsmål omkring vores hytteudlejning eller andet.

Vi ser frem til at høre fra jer.

© Lægårdens Camping - WEB: SØGEMEDIER A/S - COOKIES