Bondegårdsferie og Mini Zoo for hele familien


Tag på bondegårdsferie i Lægårdens Mini Zoo

Når du er på bondegårdsferie hos Lægårdens camping er der aldrig et kedeligt øjeblik. Der er rig mulighed for afslapning, men hvis I er til aktiviteter og sjov i det fri, kan I som familie nyde godt af vores mange faciliteter. En af de faciliteter er vores Mini Zoo og Bondegård, der er perfekt til en lille familieudflugt. Her kan børnene komme tæt på dyrene og få jord under neglene ude i den danske natur. Vores dyr er venlige, menneskevante, danske bondegårdsdyr, som familien kan komme tæt på og lære mere om.

 

Vores dyr

En tur på bondegårdsferie i Lægårdens Mini Zoo byder på mødet med mange forskellige dyr. Her kan I således møde:

 

 • Kaniner & marsvin
 • Geder & får
 • Heste & æsler
 • Høns & ænder
 • Grisene John & Mogens
 • Vores hund Liva
 • Vores katte Dolly & Mikkel

 

Tag turen forbi de forskellige dyrefolde og mød alle de forskellige dyr. Der er intet som at lære de forskellige dyr at kende under åbne himmelstrøg og solskin. Hvis I vil være rigtig populære er der mulighed for at købe foder i vores butik!

 

Alle vores dyr lever et dejligt, langt liv. Meningen med vores bondegårdsferie er at byde jer inden for i det liv.

 

Besøg alle dyrene i vores Mini Zoo snarest muligt

Hvis I leder efter en dejlig familieferie i det fri med mulighed for sjov på legepladser og sjov med alle vores dyr fra bondegården, så er I mere end velkomne til at kontakte os på tlf. 56710067 og høre mere om muligheden for det. I er selvfølgelig også altid velkommen til at slå et smut forbi vores campingplads og høre mere. Vi ligger i Karise på Sydsjælland mellem Køge og Møn.

Vi glæder os til at høre fra jer!


Legepladsen

Er du barn eller er du god til at udleve din barnelige sjæl, så er Lægårdens Legeplads lige et sted for dig! Legepladsens faciliteter består af:

 • 2 store legestativer med meget leg i både for store og små.
 • 2 hoppepuder
 • Svævebane på 30 m.
 • Stor fodboldbane.
 • Mooncars, 1,  2 og 3 personers, kan lejes på timebasis og så kan der køres ræs på bane bag legepladen
 • Traktorkørsel med vogn til stor glæde for børn og voksne.
 • Hundelufningsfold, hvor der er god plads til den firbenet kan få krudtet af og møde andre hunde.
 • Dejlig sti til at lufte hunden

Geder

I gedefolden husere vores 5 hungeder de får besøg af buggen omkring januar og så håber vi at det vrimler med små dejlige gedekid i sommeren. Der er altid dejlig liv i folden og det er livsbekræftende at stå og se de små geder tumle rundt. Der er mulighed for at købe foder i butikken og dyrene vil elske dig! :-)


Får

I de forskellige folde på og omkring Lægårdens Camping går vores godtlænderfår. De har fået lam i foråret og de nyder livet i foldene. Vi bruger bla. Fårene til at græsse vores folde ned. Derfor er de også til tider inde i hundefolden og spise græs. er resulteret i, at der er kommet søde og dejlige lam her i foråret. I er velkomne til at gå ind i folden til dem.

Der er mulighed for at købe foder i butikken og dyrene vil elske dig :-)


Høns & ænder

Vores høns og ænder er både i hønsegård og fritgående. I øjeblikket har vi mosskosænder, blomsterhøns og silkehøns. De går for det meste omkring det røde hus og i haven men syntes også at området omkring hytterne er meget lækre.


John & Mogens

Grisene er faldet utroligt hurtigt til. Nyder at ligge i deres halmhjørne, hvis du kalder på dem kommer de hurtigt frem. Går du indtil grisene er de lige på pletten og meget nysgerrige. Og det bedste de ved, er hvis du har købt lidt dyreguf i butikken – de vil elske dig for det.

Vi glæder os til når det bliver lidt varmere at de skal tage mudderbad.

Grisene finder I, i den røde fold ved det røde hus.

Til foråret er vi klar til at modtage endnu nogle små lækre grise og se dem vokse og have et dejligt liv.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på jeres bondegårdsferie!


Liva, Dolly og Mikkel

Udover alle vores bondegårdsdyr, som nyder livet på Lægården Camping, vil I sikkert komme til at møde vores store Broholmer Liva, der er med i vores daglige arbejde på Lægårdens Camping, samt vores katte Mikkel og Dolly der også gerne nusses. 


Heste og æsler

Bella og Gertrud er vores små shetlandsponyer og Delvin er en stor vallak. Æslerne Ludvig, Ælse og Kiks er vores skønne æsler.

De går for det meste og græsser på den anden side af vejen.

© Lægårdens Camping - WEB: SØGEMEDIER A/S - COOKIES