Shoppen

Shoppen - nok Danmarks største på en campingplads

Shoppen har åbent alle dage kl. 7-18.  Vi glæder os til, at se netop dig i Shoppen. Vores mål er at du kan købe alle dine dagligvarer til alm priser og IKKE overpriser.

Vi vil bestræbe os på altid at have fersk kød således at du altid kan handle ind til en god middag og lækker grillmiddag om sommeren. Herudover har vi mange forskellige specialiteter som er lige til hjemmet eller en værtinde gave eller en lækker gavekurv.

Fra 2013 har vi selv overtaget Shoppen. Vi har bygget til og lavet flere nye tiltag. I februar 2018 brændte en del af butikken så efter 5 måneders lukning har vi nu åbnet en endnu større butik idet vi valgte at bygge til samtidig. Nu står Shoppen skarp i ren stil og vi er glade og stolte af resultatet og glæder os til at byde jer inden for.

I vores Café den gamle stue kan du nyde baristakaffe og kage eller bestille sandwich og snack.

I cafeen har vi masser af lækker brugskunst – cafeen på 1. sal er altid et besøg værd

I Shoppen og Receptionen vil du dagligt møde Bettina der er leder og indkøber til butikken. Bettina sørger for, at der er lækre varer på hylderne. Og vil sørge for at der er alt hvad der er behov for. Hvis der er noget du mangler, spørger du bare. Udover Bettina vil du møde Johanna, Ida, Rune, Sara, Ditte, Jasmin, og Jane.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Shoppen.

Tina & Henrik

Butiksnavn

  Vores sortiment indholder bl.a.:

  logo, gratis wifi

  Seneste nyt fra vores
  Facebook

  På vores Facebook side kan du følge med i det seneste nye hos Lægårdens Camping,  se billeder, videoer, begivenheder, m.m.

  Kære gæst på Lægårdens Camping

  Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger alvorlig.

  Vi holder åbent som vanligt og henstiller til, at der i vores servicebygning holdes afstand her tænkes der specielt på køkken og vaskeri max 5 personer. Fx køkken, forsøg at lave så meget mad som muligt på jeres egen plads, nogle dage kan man grille
  (det er faktisk hyggeligt – og lækker mad) opholdsrummet er stort, men brug det minimalt.

  Vi har sat ind på ekstra rengøring og desinfektion af håndtag. Sørg for at vaske hænder
  grundigt med sæbe i indgangspartiet før og efter brug af toilet og baderum, medbring din egen sprit så du også har mulighed for selv at spritte af.

  Brug det udendørs rum flittigt, vi har masser af dejlig skov omkring os samt de gode stier rundt om pladsen.

  Shoppen og reception har åbent fra kl 7 til kl 18.

  Grundet Covid 19, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde de aktiviteter som vi har gjort de forrige år såsom. traktortur, krea, loppemarked, putning af dyr og alle de andre hyggelige ting. Men det skal ikke holde jer tilbage med, at lave alle andre ting sammen med jeres børn, ta en tur i skoven og nyd den smukke natur

  Nyd nuet :)

  Håber at I vil være med til at hjælpe os og jer.
  Pas på jer selv og hinanden.
  Tina & Henrik